joi, 12 septembrie 2013

Ce înseamnă să fii hostess la salonul de masaj erotic VIP Obsession!

hostess vip obsession
Îmi face întotdeauna plăcere să îmi exprim gândurile atunci când am ocazia către comunitatea celor care sunt interesaţi de domeniul masajului erotic şi în special celor care au ales să fie clienţii salonului în care am petrecut cele mai frumoase momente ca angajat, salonul de masaj erotic VIP Obsession. Şi da, sper să petrec clipe minunate şi de acum înainte.
Ce înseamnă pentru mine echipa VIP Obsession? În primul rând cei mai apropiaţi prieteni, grupul alături de care am reuşit să trecem cu bine peste tot felul de momente.
Dar să vă spun câteva despre job-ul meu, despre ceea ce înseamnă a fi hostess la salonul nostru de masaj erotic. Totul porneşte cu atitudinea. Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu publicul, să am ocazia să port discuţii libere cu persoane din toate colţurile lumii. Sunt o persoană extrem de sociabilă şi ard de nerăbdare să aflu lucruri noi. Şi unde mai pun faptul că am ocazia să-mi desăvârşesc cunoştinţele în tot felul de culturi şi să învăţ noi limbi străine pe lângă cele pe care deja le ştiam sau am avut ocazia să le învăţ aici. Nu poate exista răsplată mai mare pentru un om decât atunci când este apreciat. Apreciat pentru educaţie, pentru ospitalitate, pentru bună dispoziţie în care pune tot sufletul să o creeze şi să o menţină. De performanţele financiare e de prisos să mai vorbesc pentru că, primele o implică pe cea din urmă! Garantat! Ce poate fi mai frumos decât faptul de a ştii că, unii clienţi îşi abat zilnic drumul de la treburile lor zilnice chiar şi pentru a purta o simplă discuţie cu tine. Sau să primeşti emailuri şi mesaje din Australia şi Noua Zeelandă! Sau să primeşti buchete de flori şi cadouri de la clienţi veniţi de pe cealaltă faţă a planetei doar ca să se mai bucure încă odată de o şedinţă de masaj erotic perfect. Ce poate să fie mai frumos decât să ai o stare de mulţumire şi de bucurie continuă! Ce poate fi ...
Cu drag,
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu